Produkty
 

Blog
27.10.2017

Petr Janko - podzimní lovy

Ahoj. Zasílám zprávu a pár fotek z mého podzimního snažení u vody, především z minulého týdne. Ten jsem strávil téměř celý u oblíbených revírů a to s dvěma přesuny.

Začal jsem na Labi, kde jsem strávil tři noci a ulovil jsem tři kapry. Krmil jsem na větší plochu v nadjezí. Po třech nocích následoval přesun na pískovnu, na které jsem strávil dvě noci a ulovil jsem dva kapry. Zde jsem použil taktiku bodového krmení, montáže jsem zavážel na vytipovaná místa, pokládal je podle echolotu a krmil vždy 2-3 hrsti kolem montáže.

Poslední část mé skoro týdenní výpravy jsem se rozhodl strávit na menší řece než je samotné Labe, která se nachází i blíže mému bydlišti. Proto jsem se cestou zastavil doma a vyházel jsem z auta téměř celou výbavu a zabalil si jen to nejnutnější na "nočku". Byla přede mnou poslední noc u vody. Z Labe mi zbylo asi 2 kg předmáčeného boilie ve vodě z řeky a tak jsem ho skoro celé plošně nakobroval na místo přede mnou. Za tuto jednu noc jsem byl odměněn ještě krásně zbarveným šupíkem v podzimním kabátě.

Nejvíce se mi na této výpravě osvědčilo bolie monster crab předmáčené ve vodě z řeky,kterým jsem krmil na všech třech revírech a zároveň na něj i chytal. Na jednu montáž jsem ho kombinoval s různými popkami na "panáčka". A na druhou dvě koule na dno obalené v pastě stejné příchutě. Obojí fungovalo perfektně!!

 

PS: U vody už začíná být ten správný klid, tak se toho nebojte a vyražte k vodě.

Petr Janko

4